Üniversitemizde "Bağımlılık ve Kariyer” Konulu Konferans Düzenlendi

Kariyer Merkezimiz ve İŞKUR yetkilileri tarafından "Bağımlılık ve Kariyer” konusuyla ilgili öğrencileri bilgilendirmek üzere Gelişim Yerleşkesi ile Halil Cin Konferans Salonunda program düzenlendi.

Alanında uzman isimlerin katıldığı programlarda Öğr. Gör. Merve Gül Koçakoğlu "Bağımlılık, Bağımlı Beyin ve Bağımlılık Danışmanlığı", Doç. Dr. Arife Deniz Oktaç Beycan, "Ulusal Staj Programına Başvuru Noktasında Dikkat Edilmesi Gerekenler, İş ve Meslek Danışmanı Ahmet Garip tarafından "İŞKUR ve öğrencilere sunduğu imkânlar" hakkında bilgiler paylaşıldı.

Konferansa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hüseyin Deveci, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mine Ulusoy, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Köken, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mevlüt Uyan, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Altın, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.